Yalçın Çelebi Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitime oksijen olmak

Misyon: Çocuklarımızın çok yönlü ( psiko-motor, sosyo-duygusal, bilişsel, dil, özbakım ) gelişimlerini desteklemek, Benlik kavramının gelişmesine, kendini ifade etmesine, bağımsızlığının ve özdenetimini sağlamasına sorumluluk almasına, sorumluluklarını yerine getirmesine olanak tanımak, Bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler sunarak ilgi alanlarını bulmalarına yardımcı olmak, Evden okula olumlu geçişi sağlamak, oyun yolu ile insanlar arası iletişim becerisi kazandırmak, karşılaştığı problemlerle baş edebilme ve çözüme yönelik davranışlar kazandırmak, İlköğretim basamağı için gerekli yeterlilikleri kazandırmak, Çevrecilik bilinci ile yetişmiş vatanına milletine, gelenek göreneklerine bağlı çağın gerektirdikleriyle yaşayan bireyler yetiştirmek, Okulöncesi eğitimi konusunda aileyi bilinçlendirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 17:00
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://orduyalcincelebianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Durugöl Mahallesi 1062 Sokak No3 ORDU

Öğretim Şekli :ikili öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Durugöl Mahallesi 1062 Sokak No3 ORDU

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezinde Durugöl Mahallesinde Belediyeye 3 km. Adliyeye 1 km. Valiliğe 4 km.